Kako spojiti EPDM gumenu oblogu za ribnjak?

Spajanje EPDM gumene obloge za ribnjak može se činiti kao težak zadatak, ali uz malo planiranja i strpljenja možete spojiti dvije obloge za ribnjak zajedno s WENRUN EPDM trakom za šavove vrlo jednostavno.Evo koraka potrebnih za izradu ispravnog spoja s EPDM oblogom za ribnjak pomoću WENRUN 3" široke dvostrane trake za spojeve.
hgfd
1. Provjerite jesu li obloge koje spajate čiste i suhe prije početka.
2. Postavite prvi komad EPDM gumene obloge na ravnu glatku površinu.Ako nemate ravnu površinu za rad, položite komad šperploče ili ploču 2×10 ispod područja šava kako biste napravili glatku površinu za rad.
3. Postavite drugi komad EPDM gumene obloge na vrh prvog i preklapajte rub za 5”.Rub podstave označite kredom, a zatim je presavijte 12”.
4. Nanesite WENRUN 3” dvostrano ljepljivu traku na temeljnu donju oblogu tako da strana papira za podlogu bude okrenuta prema gore.Budite vrlo pažljivi da poravnate rub podložnog papira duž crte kredom donjeg sloja, traka za šavove je vrlo ljepljiva i imat ćete samo jednu priliku da je ispravno postavite.Kada je na mjestu, upotrijebite valjak kako biste čvrsto namjestili traku za šavove na podstavu (bez uklanjanja papira za podlogu).
5. Položite gornju podstavu natrag preko trake za šavove tako da je podloga još uvijek na mjestu.Papir za podlogu trebao bi se protezati ½” preko gornjeg sloja.Ako se gornja podstava proteže preko papirnate podloge, podlogu treba podrezati ili povući.
6. Počevši od jednog kraja šava, polako i ravnomjerno odlijepite podlogu od trake za šavove pod kutom od 45° i nježno gurnite gornju podstavu na traku za šavove dok ne uklonite sav podlogu.
7. Cijeli šav razvaljajte valjkom duž duljine šava, a zatim preko šava kako biste osigurali prianjanje.
8. Nakon što je dovršen, obloga se može staviti na mjesto i odmah koristiti.


Vrijeme objave: 23. srpnja 2022